Kraxande kråkan

Hej på er 🙂

Här kommer ett inlägg från den kraxande kråkan, hostan har sabbat min röst. Tyckte jag hade fått bort halsontet rätt bra med Mucoangin, men i morse var halsen sämre igen. Efter jag hade tagit en tablett och det fått gå lite tid känns det bättre i alla fall.

Jag vilar, dricker te med honung och äter aroniabär. Följer mammas råd ♥ ♥ ♥ Sedan dricker jag ingefära-dryck varje dag. Den som många gör på ingefära, citron mm. Tycker det är gott att späda ut med vatten till maten. Viggo kallar det för ”lallala”.

Min man har beställt tårta till imorgon. Att försöka flytta på ett 40-års kalas så här nära jul känns ganska omöjligt. Jag behöver inte anstränga mig, bara omges av nära och kära. Dessutom har jag mammas ceremoni att tänka på denna månad. Ett annat år hade jag kanske flyttat kalaset och hoppats mina anhöriga kunde komma ändå.

Vill bli pigg så jag kan följa med grabbarna ut i snön. Idag har dom åkt pulka och efter en stund hade Viggo sagt att han ville gå, så då gick han och drog pulkan. Nu ska dom komma in tror jag, hör honom gråta. Gå in är sällan populärt, sluta med det roliga.

Dom har haft semester idag, skönt att ha familjen hemma ♥

Vackert med snö. Bilder från igår.

Önskar er en mysig fredagskväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *