Lyssna på kroppen

Hej på er 🙂

Jag vaknade ju upp med jätteont i halsen igår…

I morse var jag i konflikt med mig själv över vad jag trodde att jag skulle orka och vad jag ville. Kände mig nästan svimfärdig så jag fick äta frukost tidigare än vanligt. Efter mycket velande fram och tillbaka åkte jag till jobbet och gjorde ett försök. Jag har haft ont i halsen hela dagen, känner mig hängig och ögonen är irriterade, det skaver hemskt i dom. Åkte hem lite tidigare och imorgon blir det nog att kurera och vila.

Av mina goa arbetskompisar fick jag ett presentkort på Interflora, dom känner mig bra. Det ska bli roligt att handla något fint, jag älskar blommor och andra tillbehör 🙂

Det är mycket för mig framöver. Allt från 40-års kalas, provtagning, hälsosamtal, mammografi, mammas ”begravning”, tandläkaren mm. Jag tycker inte om när det blir för mycket, men det är bara att gilla läget och desto viktigare att lyssna på kroppen.

Jag kom fram till att jag inte ville ha rött i vardagsrummet och matsalen, det kändes för ”tungt” i år. Men köket går i rött och det blev fint. Tänk att en liten gran kan göra så mycket, har köpt kulor till den också, frågan är om Viggo och katterna låter bli dom.

Uppe har vi inte börjat än, det blir nog ljusstakar och stjärnor där bara. Nere ska vi sätta upp stjärnor i köksfönstret och matsalen, men allt får ta den tid det tar.

Min man fick starta dagen med att åka till mammas hus, där hade pannan stannat i natt för den behövde fyllas på med pellets. Annars har den tuffat på bra. Det tog tid för honom att ta sig fram, det har kommit jättemycket snö och hon har en lång uppfart.

Kvällen blir lugn för mig. Pappa hämtar Viggo på förskolan i pulka ♥

En liten tass sticker fram från Zim i soffan.

Önskar er en trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *