Pysslar vidare

Hej på er 🙂

Härligt med solens strålar som letar sig in ♥

Igår tog vi en kvällspromenad, en bra avrundning innan det är dags att natta Viggo. Sedan myste vi i soffan med chips och dipp, det äter vi väldigt sällan så det var gott. Viggo sover oroligt och vaknar oftast några gånger innan vi går och läggar oss.

Pysslandet fortsätter. Fönstren är putsade på insidan, det har jag min man och Kärchern att tacka för. Jag har en del att stryka och fixa. Skönt att jag slipper strykning av spetsgardinerna i alla fall, bara att tvätta och sätta upp. Tvättmaskinen går varm.

Till veckan har vi en kortvecka. På tisdag när jag fyller år ska vi vara hemma och mysa med lilla familjen ♥ Vi har semester på fredagen också, då ska vi ordna det sista inför mitt kalas på lördagen. Önskar så att mamma fick vara med oss ♥ ♥ ♥

Nu har jag druckit upp mitt kaffe och ätit en god bulle som min man har bakat. Dags att sätta fart. Funderar så det knakar vad jag ska ha för gardiner i vardagsrummet.

Det smög sig in en gokille i sista bilden ♥

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *