Adventstankar

Hej på er 🙂

Viggo sov till 6,15 i morse, tjohoo ♥

Det var skönt att ha min man hemma i natt. Viggo kom över till våran säng nästan direkt vi hade gått och lagt oss. Han sov mer oroligt och vaknade någon gång innan med.

Idag har jag tittat igenom gardiner, dukar och sådant inför att vi ska göra adventsfint. Jag brukar gilla att variera från år till år. Med tanke på hur mycket känslor och tankar jag har i omlopp är det svårare att komma fram till hur jag vill ha det det här året. Att fråga min man hjälper inte mycket, han litar på att det jag gör blir fint 😉

Tror köket får gå i rött och vardagsrummet och matsalen blir grått och vitt, kanske någon röd detalj eller så har jag rosa detaljer kvar. Blir att prova mig fram.

Jag tycker om att hålla på traditionen och tänder helst inte ljusstakar och stjärnor före första advent. För att jag ska orka byta gardiner, dukar, kuddfodral, överdrag i soffor, lampor som ska ändras till stjärnor/ljusstakar mm, behöver jag sprida ut det annars orkar inte ryggen. Gillar inte att stressa heller och tiden behövs till familjen med ♥

Det brukar vara gjort tills jag fyller år och kalasen är alltid i adventsskrud.

Bilder från 15 november. Viggos favoritmat, kycklingwok. Han bad om påfyllning till och med, det är inte ofta det händer ♥

Hoppas ni har en riktigt härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *