Ensam natt

Hej på er

Igår var det fullt upp. Min man tog tåget till huvudstaden och jag bussen till jobbet.

När jag slutade för dagen hämtade Viggos farmor mig på jobbet, hon var ledig. Vi åkte tillsammans till förskolan och hämtade honom. Han blev jätteglad och var lätt att få med hem. Hon hade köpt med thai-mat som vi värmde och åt. Viggo visade sitt rum nu när det är lite mer fixat där. Dom lekte tillsammans så jag fick ta en dusch.

Hon var kvar tills han skulle gå och sova kring 19,30. Det var skönt med sällskap. När Viggo hade somnat kom tårarna, hela dagen igår tog på krafterna. Min chef slutade i augusti, men kommer tillbaka för att ha lönesamtal med våran grupp. Jag hade mitt samtal igår. Vi pratade en del om mamma och tårarna kom. Det kändes skönt och hon visade förståelse och stöd, samtalet tog längre tid än det skulle och jag blev stressad på slutet eftersom jag visste att Viggos farmor stod utanför och väntade på mig.

Att inte ha min man hemma gjorde sitt. Det är ytterst sällan han sover borta, men nu sov han kvar för att jobba vidare i Stockholm idag. När jag gick och la mig bar jag över Viggo till min säng. Jag är tacksam att jag slapp sova helt själv ♥ Ikoz kom han med.

Jag brukar inte sova en blund när jag är ensam, så även om jag sovit lite är jag glad att jag har sovit i huvud taget. Idag var förskolan stängd och jag hade semester för att vara med min goding. När Viggo sov middag passade jag på att äta lunch, efter det la jag mig. Viggo vaknade och kom över till min säng, vi somnade om båda två och vaknade vid 15-tiden, blev paff att klockan var så mycket men jag behövde verkligen vila.

I förmiddags fick vi besök av en av mina bästa vänner, det var mysigt. Vi hade en del att prata om, även om det inte är det lättaste med en kille som vill ha uppmärksamhet.

Det var efterlängtat när min man kom hem vid 18-tiden ♥ Vi håller tummen för att Viggo ger oss sovmorgon. Han sov till 5,50 i morse, det är rätt länge för att vara han. Sova sova sova blev det här, men när kropp och själ skriker vila blir fokuset lätt så.

Fina novemberkaktusen.

Hoppas ni har en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *