Urladdad

Hej på er

Jag fick verkligen samla ihop mig för att orka ta mig iväg idag. Jag har inte varit på topp utan spänd som en fiolsträng med rejäl huvudvärk. Var nära tårar en sväng, men efter det känns det som det vände något. Skönt med en liten revansch för min egen del.

Både jag och min man är trötta så ikväll blir det inte många knop gjorda. Vi lagade mat tillsammans, han gjorde grunden och jag stekte köttfärs och satte kryddningen. Viggo mumsade i sig nöjt, han verkar hungrig för han ville ha välling tidigt. Han har varit kinkig, det låter som att även han känner av en förkylning. Vi hoppas det stannar där.

Idag fick vi veta att Viggo har ”sympati-gråtit” med två barn på förskolan. Det är bra att han utvecklar empati tidigt i livet. Skämt åsido, men jag tycker att denna hårda värld kan behöva mjuka omtänksamma människor ♥ ♥ ♥

Det syns inte alltid utanpå hur det känns inuti…

Igår kväll var vi ut på en kylig promenad, då satt det fint med glögg när vi kom in. Idag blir det nog glögg utan promenad, det fungerar det med.

Fina nejlikor i den där perfekt ljusrosa nyansen.

Trevlig kväll.

2 svar på ”Urladdad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.