Sånger

Hej på er

Så mycket känslor och tankar, idag har jag släppt ut tårarna.

Jag är tacksam för min fina familj och några personer som har visat mig stöd som jag så väl behöver i denna svåra tid. Jag kan ofta tycka att det är en hård värld vi lever i. Det känns ibland som man ska vara som en robot utan känslor och bara köra på.

Idag har jag varit för mig själv och tårarna har runnit. Sjöng en stund, tänkte på mamma. Ikoz är mig trogen, han sjöng med. När jag grät som mest låg han i mitt knä och kurrade. Han tittade upp mot mitt ansikte så jag skulle klia honom på hakan ♥

Jag har inte bestämt vilka sånger som ska spelas på mammas ceremoni i december. Har lyssnat lite idag. Dessa med Sonja Aldén tycker jag var fina. Har gråtit så det gjorde ont i hjärtat. Tårar är nödvändiga ibland. Du kan lyssna: HÄR och HÄR

”Memory” ur Cats betyder mycket för mig. När jag var liten spelade mamma den på elorgel. Jag brukade säga ”Mamma spela kyrkan”, det var så jag kallade den. Många år senare stod jag på scenen och sjöng den tillsammans med några andra tjejer.

I helgen drack vi glögg för första gången. Jag gillar glögg, det var gott och mysigt, men min man tyckte det var för tidigt och sött. Favoriten är hallon och lakrits.

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *