Kakor och friskluft

Hej på er

När det äntligen är helg och familjen skulle kunna få sova lite, då vaknar Viggo före 5.

En vardag kan han dra till med och sova till 6 ibland, det har hänt att vi fått väcka honom även om det är sällan. Pappa jublade inte, det är han som har mest ork så grabbarna gick ner. Själv drog jag mig i sängen och fick sällskap av katterna.

När jag skulle kliva upp doftade det underbart i hela huset ♥ Mina älsklingar hade bakat kakor, syltkakor och drömmar. Han är fin min man, planerar inför min kommande födelsedag och kalas. När jag knappt orkar något, känner mig trött och låg.

Vi tog en promenad igår, en ”hundrunda” för att få luft. På kvällen efter jag hade nattat Viggo tittade vi på en serie och åt popcorn, mysigt. Det var ett tag sedan vi gjorde det, oftast är vi trötta och behöver avrunda tidigt. Vi blev uppe längre igår, till 22,30.

Vi har varit ute i 1,5 timme och rivit ut saker ur förrådet. Hyllan som ska stå i Viggos rum stod längst in i förrådet. Medans min man plockade ut saker lekte jag och Viggo. Han åkte på gammelmorfars häst och så skottade vi den lilla snö som finns kvar. Nu är vi inne och snart är det dags för middag. Sedan blir det nog att inviga årets första glögg, jag nämnde igår att jag var sugen på glögg och idag köpte min man hem det ♥

Goda var dom ♥

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *