Snö

Hej på er

Idag har jag varit hemma, kropp och själ orkade inte. Jag fick inte stopp på tårarna och kände mig alldeles för skör. Mår inte bra varken fysiskt eller känslomässigt.

Tårarna rinner till och från. Jag drömde om mamma, en dröm som känns som den var på riktigt. Allt var så tydligt och verkligt. Jag såg henne i en backe ute och sprang efter henne. Hon var allvarlig men lugn, vi fick prata en kort stund. Jag vaknade i samband med det och tänkte att det måste ha varit på riktigt. Men nu minns jag inte vad vi sa.

Det känns som hon kom till mig för att jag har det tufft och att jag behöver henne. Hoppas jag får vara med om det snart igen ♥ ♥ ♥

Dagarna flyter ihop och jag tycker min man är i mammas hus var och varannan dag och fixar med pannan när den har stannat. I morse var han dit och kollade läget, pannan tuffade på så han fyllde bara på pellets. Hoppas han har löst problemet nu äntligen.

Idag har det snöat, fint med vitt på backen. Jag är söndergråten, men gick ut för att ta några bilder. Det har snöat lite innan, men inte så det stannat kvar på backen. Viggo är glad åt snön ♥ Ikväll gick vi ut en stund tillsammans och skottade på våran gård och åt grannen. Han var inte sugen på att gå in och blev ledsen. Det var dags för välling och ett bad, efter det somnade han direkt när vi la oss i hans säng ♥

Var rädd om dig.

2 svar på ”Snö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *