Vardagsrummet

Hej på er 🙂

Helgen gick fort och vi hade egentligen för mycket att göra, mer än orken räckte till.

Det var 1 månad sedan vi hittade mamma igår och jag var ledsen ♥ Min man var tvungen att åka till hennes hus och fixa med pannan. När han var klar med det lånade han en släpvagn av sin mamma och åkte och köpte ett bord som jag hittat på Blocket.

Jag har länge velat ha ett runt gammalt bord, nu står det äntligen här. Tycker det blev fint med äppelskänken som TV-möbel och ett ny-gammalt bord. Det är ovant med högre TV-bänk och ett högre rumsbord, men jag tror vi vänjer oss.

Ängeln som står på äppelskänken var mammas. Jag vill ha vissa saker som är hennes, det känns som att jag har henne med mig. Jag ska kanske spraymåla den, guld är inte min färg. Hyllan som vi hade ovanför TV:n har fått en paus, jag ska känna efter om vi ska sätta upp den igen eller inte. Drömmer om ett hörnskåp där vi har symaskinsbordet. Vi får se hur det blir, vissa saker får mogna fram det brukar bli bäst så.

Idag har jag åkt tåg fram och tillbaka till kontoret i en grannstad. Det blev en lång dag, åkte 7,20 och kom hem 17,30. Viggo och pappa stod och väntade på mig. Vilken lycka när jag såg dom genom fönstret på tåget, Viggo vinkade glatt och ville gå till mig. Vi fick vänta en stund på att kramas för ett annat tåg skulle passera oss. Nu är det två långa dagar kvar med tågresande, sedan är vi tillbaka på vårat vanliga kontor.

”Nya” bordet. Jag ska måla det ett lager framöver, men det är ingen brådska med tanke på att vi har Viggo som gör sina märken.

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

2 svar på ”Vardagsrummet

    • Ja nu var det länge sedan och ett runt bord har jag velat ha länge, så det är kul. Känns bra att ha fått ner äppelskänken med, den är en av dom finaste möblerna vi har tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *