En månad

Idag är det troligtvis en månad sedan mamma blev en ängel ♥ ♥ ♥

Vi hittade henne den 5:e men allt tyder på att hon somnade in den 2:e. Jag har tagit mig genom första utbildningsveckan och är nöjd med mig själv. Dagtid har jag lyckats fokusera över förväntan, även om tankarna stundvis har farit iväg speciellt på em.

Trött har jag varit eftersom Viggo inte tyckte det var en bra idé att ställa om klockan. Dagarna har startat vid 3,30 – 4,00. Han sover oroligt och väcker mig flera gånger/natt. När jag kommit hem senare än jag är van vid, har tårarna runnit till och från under kvällen hela veckan. Hon försvann så plötsligt, det blev fruktansvärt tomt ♥

I morse tog jag och en arbetskompis tåget till kontoret i en grannstad igen. När vi hade slutat för dagen gick jag på stan och efter ett tag kom Viggo och pappa. Vi gick en sväng där tillsammans och kom hem med två par skor till mig och ett par till Viggo.

På vägen hem somnade Viggo i bilen och nästan jag med. När jag nattade honom somnade jag en stund, tror jag ska lägga mig snart det behöver jag.

Bilder från när jag var liten.

Var rädda om varandra ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *