Grattis på namnsdagen mamma

Idag har min mamma namnsdag, grattis mamma jag saknar dig ♥ ♥ ♥

Hoppas hon blir firad var hon än är. Mormor, moster med flera kanske dricker en kopp kaffe med henne. Min morfar har jag aldrig träffat, han kanske också är med.

Idag är jag urladdad efter gårdagen och besöket på hälsocentralen, det tog på krafterna. I morse var jag upp och vinkade hejdå till min goa kille.

Han har varit med om sin första fotografering på förskolan idag. Det ska bli spännande att se bilderna sedan, han ville inte le mot fotografen fick vi höra. Den första jag tänker på är mormor, att hon gärna skulle vilja ha en bild på sin älskade prins ♥

Jag låg i sängen till 12 idag, orkade inte äta frukost innan jag gick och la mig. Det blev lunch en stund efter jag klivit upp. Nu har hela familjen middag i magen, dags för en kopp kaffe. Ute är det grått och regnigt. Igår tog vi en kort promenad för att få luft.

Gamla bilder på mig och min goding, vi skickar grattishälsningar till mormor i himlen ♥

Fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.