Solsken

Hej på er 🙂

Vilken tur att jag avrundade tidigt igår.

Vid 3,45 väckte Viggo mig och ville göra morgon, jag trodde ärligt talat att jag skulle bryta ihop 😉 Han kom till min säng tidigt och sov ändå oroligt i natt, vi har vaknat många gånger. Efter en halvtimme hörde pappa oss och kom upp (han sover ju på soffan) Viggo fick välling och sedan kom dom båda upp till sängen ♥

Viggo lyckades somna om, det gjorde pappa med, men inte jag. GOD MORGON alldeles för tidigt IGEN. Vid 6,10 fick vi väcka Viggo, då gick det bra att säga ”Släck lampan igen”, då skulle han minsann sova?! 🙂

Eftersom solen visade sig idag efter flera dagar med regn tog vi en skön promenad. Viggo fick åka balanscykel igen, hela familjen var nöjda. Ingen lång promenad, men det var vad orken räckte till. När vi kom hem blev det kaffe och en bulle.

Snart dags att borsta tänderna på Viggo, lika bra jag tar mina tänder på en gång, jag skulle behöva blåsa håret också. Får väl lägga mig efter han har somnat, om jag ska få någon sömn. Tur det är helg snart, då får jag dra mig i sängen en stund i alla fall.

Hoppas ni har fått njuta av solen idag.

Trevlig kväll.

2 svar på ”Solsken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.