Bra kväll

Hej på er 🙂

Vilket höstväder det har varit idag, regn och blåst. Det gillar inte denna ”väderpinne”. Jag är glad att jag tog mig ur sängen och lyckades genomföra en arbetsdag 😉

Det gick bra att hämta Viggo på förskolan. Dom var inne och lekte, tror det bara var tre barn räknat med Viggo. Han följde med utan några större protester. Det var en helt annan energi när vi kom hem, hela familjen var glada, såå underbart ♥

Eftermiddagen och kvällen har varit fin. Viggo och jag har sjungit och lekt tillsammans medans pappa åkte och handlade mat.

Viggo har en spellista med instrumental musik som vi lyssnar på när han ska sova. I den spelas Adeles ”Someone like you”. Dom senaste kvällarna har jag känt att jag måste sjunga den. Det gjorde jag idag, rösten var klar, äntligen. Tänk att jag hade hosta i ett halvår och nästan väste. Min hals svider lite nu, men det var det värt 🙂

Ikväll fick pappa natta en trött Viggo, som först grät för att det inte var mamma. Skönt att han somnade snabbt till slut. Han kommer väl över till min säng i natt ändå.

Favoritblommorna, nejlikor med härlig färg 🙂

Hoppas ni har haft en bra måndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *