Oktober

Hej på er 🙂

Redan oktober, vart tog september vägen 😉

Det som bråkar i min kropp har tydligen bestämt sig för att stanna, fast jag tycker att vi är klara för länge sedan. Segt, jag hoppas det ger med sig snart. Helgen blev inte som jag hade tänkt mig, men ibland är det bara att gilla läget och vila.

Vi har haft det mysigt ändå, ätit gott och tagit det lugnt. Min man var gullig och tände ljus medans jag nattade Viggo igår, sedan tittade vi på serier en stund.

Idag har han varit ute och putsat fönstren i köket på utsidan, skönt att det är gjort. Jag har fått en del tvättat i helgen, alltid något. Så har jag smakat på Viggos låtsas pannkakor, goplutten 🙂 Han får sova lite längre middag idag, men har vaknat en gång.

Vacker blomma på baksidan.

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *