Regnrusk

Hej på er 🙂

Känns skönt att ha helg och grabbarna hemma med mig ♥

Morgonen började med att pappa och Viggo tog en promenad, jag hade gärna följt med om jag hade mer ork, imorgon kanske. Jag ska nog ta en nypa friskluft på baksidan senare fast vädret är regnigt och grått. Gick ut en sväng och tog bilder på framsidan.

Vi åt räkor igår och myste. På kvällen somnade min man tidigt i soffan och jag kikade på TV efter jag nattat Viggo. Senaste dagarna har jag vilat mycket, det gör gott.

När Viggo skulle sova middag gick vi upp tillsammans alla tre. Han var busig och efter en stund sa jag att jag skulle gå ner, då grät han till och sa nej, efter det var han lugn. Skönt att han oftast kommer på att han inte vill att jag ska gå och somnar i stället.

Han har varit snäll på förskolan nu dom senaste dagarna. Fröknarna hade sagt igår att han har ett stort ordförråd, han kan lite speciella ord det låter så gulligt 🙂 Nu sover han middag och jag ska äta lunch. Jag brukar kunna äta senare än resten av familjen.

Vi kör en lugn helg ♥

Önskar er en härlig lördag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *