Kära dagbok

Hej på er 🙂

Känner mig aningen låg idag. Hade hoppats på att vakna utan skallebank och denna dryga värk, men icke. Ville så gärna komma ut och iväg till jobbet 🙁

I natt vaknade Viggo 23,40 och la sig med mig. Mannen låg redan på soffan. Vi hade stängt in Zim på toa. Ikoz stod utanför och jamade och krafsade ungefär som ”Varför har ni stängt in min kompis”. Zim var lugn. Jag ropade att min man skulle testa låta Ikoz gå in på toa han med, det funkade en kort stund, sedan jamade han och skulle ut.

Vi provar och försöker hitta lösningar, det är lika fast olika från natt till natt. Sömn är grunden till att må bra och vara frisk och det är många faktorer som kan störa här nattetid. Sådant som i princip är omöjligt att påverka, sömnen blir hackig.

Nog om det, vi får tro att det blir en fin helg. Vi ska äta räkor ikväll. Hoppas på en mysig kväll och att det blir gott 🙂 Mina grabbar kommer hem snart. Tanken var att pappa skulle hämta före mellis, men fick höra att han väntar på Viggo som sitter och äter ♥

Önskar er en mysig fredagskväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *