Våran kille

Hej på er 🙂

Igår var grabbarna ute och lekte. Jag gick ut en stund för att få friskluft, tänkte att det skulle göra skallebanken gott. Det lättade en sväng men kom tillbaka igen.

Några grannar höll på att göra höst i trädgården. Mina pelargoner är som finast nu. Så länge det inte blir frostnätter får dom nog stå, sedan byter jag till ljung.

Natten i natt var ungefär som natten före. Jag skickade ner min man nästan direkt, jag har svårt att somna när han snarkar för fullt 😉 Inte skoj men vad göra. Strax före 00 vaknade Viggo och fick komma över till min säng. Sedan sov han till ca 5,30.

Något mindre roligt, vi fick höra igår att Viggo hade höjt rösten på förskolan. Han börjar känna sig så pass trygg att han kan visa humör även där. När pappa skulle hämta honom ville han inte hem, dom skulle precis gå ut. Då betedde han sig illa.

Jag får som en klump i magen, men vi kan inte göra så mycket mer än att visa/säga till honom att det han gör är fel. Jag pratade med Viggo igår kväll och sa att han måste vara snäll mot sina kompisar och att han inte ska skrika utan prata. Han har alltid varit lugn och snäll på förskolan. Hoppas han har betett sig bättre idag ♥

Önskar att få vakna upp imorgon utan denna skallebank och värk, fredag och allt 😉

Sallad i landet, jag sådde där för några år sedan. I år har det ”sått sig själv” 😉

Önskar er en fortsatt härlig dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *