Öm

Hej på er 🙂

Idag är jag öm och har ont, det känns som jag blivit överkörd av en ångvält. Viggo gillar ångvältar så det var vad som dök upp i mitt huvud. Jag hoppas och tror att det släpper snart, men det verkar som kroppen behöver lite mer tid än jag hade önskat.

Jag hade en del låsningar i bröstryggen och nacken fick sig en rejäl omgång igår.

Natten var en bättre natt. Strax efter 22 vaknade Viggo och ville komma över till mig. Min man snarkade så jag var hård och sa att han fick lägga sig på soffan 😉 Annars säger jag till honom massor av gånger, nu ledsnade jag efter två. Även fast han sov på soffan tror jag hela familjen lyckades skrapa ihop något mer sömn. Jippi!

Viggo vaknade vid 5 och han var inte på sitt bästa humör. Det var inte bara att få på honom kläder och iväg. Väl utanför dörren ropade han ”Älskar dig” flera gånger, han hinner gå en bra bit innan han slutar. Jag står kvar i dörren och ropar tillbaka ♥

Vill vara pigg, jag är shoppingsugen och har lust att ändra om lite hemma. Men det ska finnas tid, ork och pengar till det 🙂 Jag har länge sagt till min man att jag vill ta ner äppelskänken som står i Viggos rum och ha som TV-möbel. Den är tung så vi behöver hjälp. Han behöver dessutom dra om kablar och köpa någon teknikpryl så vi kan titta på TV utan att öppna skåpet varje gång och där stannade min idé…

Annars har jag vilat en massa idag med. Ska ta en varm dusch nu.

Rosa längder i både vardagsrummet och matsalen, inköpta på Rusta 🙂

Önskar er en skön em/kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *