Kiropraktikern

Hej på er 🙂

Idag blev jag hemma, skallebanken och värken är inte rolig nu. Jag sa hejdå till grabbarna i morse, sedan la jag mig och vilade till 13,00, helt slut. Hoppas det blir bättre efter jag har varit till kiropraktikern i eftermiddag, jag brukar bli rätt mör efteråt.

Både jag och min man känner av något ”skit” i kroppen, måtte vi klarar oss från att en förkylning bryter ut. Räcker som det är, vi båda vill vara pigga och orka saker 😉

Ibland kan jag känna mig stressad av hur det är i samhället. Man ska jobba och vara ”duktig”, många jobbar fast dom är sjuka. Men huvudsaken jag är sann mot mig själv, jag hade inte kunnat fokusera, jag orkar inte och tabletter hjälper inte heller.

Sedan har vi en förskola där man ska höra med personalen om det är ok att man lämnar sitt barn när man är hemma sjuk själv. Min man åkte till förskolan som vanligt och berättade läget med mig. Nästan så jag känner mig som en bov, men skulle jag ha Viggo hemma blev jag väl hemma dubbelt så länge, vila går inte då.

Jag har ätit lite aroniabär. Det finns mycket att läsa om superbäret. Dom innehåller höga halter av A, B, C och E-vitamin, vilket stärker immunförsvaret. Modern forskning visar att bäret har kapacitet att motverka influensavirus och olika förkylningsbakterier. Viggo äter dom han med men säger att dom smakar skit, dom är inte så goda 🙂

Det blev varmt och mysigt i matsalen med rosa gardinlängder 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *