Nackspärr

Hej på er 🙂

Vi hade besök en stund av Viggos farmor och hennes sambo igår. Det var uppskattat av oss alla och speciellt av Viggo 🙂 Dom skulle vidare till gammelmorfar på middag.

Igår kväll somnade Viggo snabbt i våran säng. Efter ett tag gick vi upp och skulle flytta honom till hans rum, precis då vaknade han men somnade om fort. Som magi vaknade han 23,54, jag gick till honom och han ville följa med till våran säng. Han tog mig i handen, la sig bredvid mig, höll om mig runt halsen och somnade tryggt ♥

Vi skulle för en gångs skull försöka oss på att se en film igår. Den hade fått bra betyg och min man trodde den skulle passa oss, men den var jättekonstig. Det började krypa i kroppen på mig, ändå var det jag som sa att vi skulle ge den en chans 😉 Efter 20 minuter sa jag stäng av och vi tittade på en serie i stället. ”A ghost story”, nej tack.

Idag har jag vaknat med nackspärr, inte alls skoj. Inledde dagen med värktabletter och min man smörjde in mig med liniment. Hoppas det släpper snabbt så jag orkar med veckan. Han är inte heller bra i sin kropp just nu, så vi båda är lite låga på energi.

Viggo somnade i soffan vid 11 idag, han hade inte ens lunch i magen. Tänk om han kunde ta sovmorgon på helgerna i stället, vilken dröm det vore 🙂 Nu har han precis vaknat, så om en stund ska han äta, får se vad vi hittar på sedan. Vi kom ut på en promenad igår så han fick åka sin balanscykel i duggregnet, nöjd familj ♥

Jag fick fina rosor av min vän i fredags, dom står sig fint på köksbordet 🙂

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.