Lång middagslur idag

Hej på er 🙂

För att vara den här familjen hade vi en lugn natt ♥ Så skönt och ovant att jag nästan blev tröttare av det. Det var Viggo som väckte mig vid 5-tiden, jag är ovan att bara bli väckt någon gång/natt och att jag inte vaknade av mig själv på morgonen 😉

Han sov med oss i natt med, tror det bidrog till att han inte vaknade vid 00 som han annars gör. Han gjorde tidig morgon vilket bidrog till att han blev övertrött när det var dags för middagslur, den nattningen tog tid. Sedan sov han jättelänge i stället.

Vid 10 sa han att han ville sova, men det gick över. När min man kom hem vid 16 blev han förvånad över att det var tyst och att vi fortfarande låg uppe och sov. Viggo fick vakna till att få en present, en liten gaffeltruck vid namn Guido och en bil vid namn Luigi, från filmen ”Bilar”. Dom har han lekt med sedan dess med ett avbrott för mat.

Febern har gett med sig men han har inte varit i form idag heller och totalt sov han middag i 3 timmar. Han vaknade en gång vid 14,40 men var jättetrött, då la jag mig hos honom. Innan låg jag i dubbelsängen och blundade, behövde vila jag med.

Min man dammsuger nere, sedan är det min tur att moppa golven. Igår tog vi övervåningen. Skönt att ha det gjort innan helgen även om vi behöver dammsuga ofta med tanke på hur katterna busar och tussar ner hela tiden.

Jag vill hålla mig frisk och äter aroniabär som ska vara så nyttiga. Viggo trodde jag åt blåbär och ville smaka 😉 Jag gav honom ett, ingen min först, förstod att han sög på det. Efter en stund tuggade han och gjorde en rejäl grimas och sa ”Det smakar skit”. Jag som är lättroad när det gäller ”sådan” humor fick mig ett gott skratt 🙂

Blommar fint på framsidan.

Fortsatt trevlig kväll.

2 svar på ”Lång middagslur idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *