Balanscykel

Hej på er 🙂

Natten var alldeles underbar, eller så var den som vanligt 😉

Igår kväll råkade jag spilla kaffe på mina byxor. Tänkte att nu ska jag se vad Viggo gör så jag frågade om han kunde gå på toa och hämta papper. Först kom han med en så liten tuss att den knappt var synlig, jag bad om att få mer. Då kom han tillbaka med en helt ok mängd. En stund senare såg jag att det var papper på toagolvet. Han är gullig, försökte hjälpa mamma som hade spillt, han försökte torka mina byxor också 🙂

Jag har glömt skriva att vi hade en bra söndag, vi fick en del gjort och hade det trevligt. Viggo fick ärva en rosa balanscykel av sin tremänning och den blev snabbt en favorit, skoj att se honom nöjd och fort undan gick det. Min man klippte häcken och jag putsade fönstret i vardagsrummet på insidan och satte upp rosa längder.

Dagen idag har gått ok fast jag är sliten, sömnbrist i längden är hemskt. Pappa hämtade Viggo på förskolan medans jag gick hem och satte igång en maskin tvätt, vattnade några blommor, plockade med lite av rentvätten och laddade kaffebryggaren.

Vi har mat i magen, men Viggo ville inte ha. När jag skulle äta hade min man redan ätit upp. Viggo snyftade att han ville krama mamma, pappa dög inte. Vi har druckit kaffe och min man har slarvat av golven med dammsugaren, katterna fortsätter att ”tussa”. Snart ska vi nog gå ut en stund så Viggo får sparka runt på sin balanscykel.

Edit: Kom på att idag har jag och min make varit gifta i 1 månad 😉

Mina pelargoner är så fina nu ♥ Jag har dom gärna kvar ett tag till ♥

Skön kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *