Pysseldag

Hej på er 🙂

Vi hade det jättetrevligt på min kusins kalas igår ♥

Viggo var väldigt nöjd över att få leka med sina favorittjejer, det var full fart på dom. Roligt att hans gammelfarmor orkade komma hon med, fast hon var trött. Vi åkte hemåt vid 20-tiden och Viggo somnade nästan direkt i bilen. Vi bar upp honom till hans säng, sedan slog vi på stort och var vaken längre än vi brukar 😉 Vi la oss ca 22,30.

Minns knappt om Viggo vaknade i natt, tror han gjorde det. Men han sov i sin säng i alla fall. Han vaknade tidigt och ville ha välling. Sedan kom han och pappa och la sig i våran säng och Viggo lyckades somna om till 6,40. Det är sovmorgon för oss.

Idag kör vi en pysseldag, min man är ute och klipper häcken. Jag ska strax äta lunch, resten av familjen har redan ätit. Jag nattade Viggo för middagsluren, det gick bra.

Har rejäl söndagskänsla 😉 Imorgon ska min man till stora staden och jobba. Det innebär att det blir buss till och från jobbet för mig + att jag ska hämta Viggo ensam på förskolan, hoppas på flyt på alla sätt och vis. På fredag är jag ledig, då har förskolan planeringsdag. Det är skönt fast det såklart blir fullt upp hemma med Viggo ♥

Dom har stått sig länge dessa nejlikor, så vacker färg.

Önskar er en skön söndag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *