Kalas

Hej på er 🙂

Jag la mig direkt efter jag hade nattat Viggo igår kring 20,30, skönt. Viggo vaknade när pappa skulle lägga sig så han gick dit en stund. Då hade han sagt ”Lägg dig ner pappa”. Annars har Viggo sovit hela natten, tjohoo. Han vaknade 5,20 i morse.

Morgonen började jag med att dra mig i sängen, hörde Viggos musik nere och hur han lekte. Han och pappa gick på promenad och jag tog en lång varm dusch.

Jag gjorde en liten beställning från H&M med bland annat denna pyjamas till Viggo. Han ville prova den idag och blev så nöjd 🙂 Polisbilar, brandbilar och ambulanser, jag kunde inte ha prickat in en bättre pyjamas åt honom. Det blir helt klart en favorit.

Vet att det är mycket om sömn(brist) i min blogg. Men när jag har gjort en arbetsdag, fixat det som ska göras hemma och med Viggo, då är jag så trött och har inte så mycket kvar att ge. Huvudet är nästan blankt och jag försöker ändå summera dagen 😉

Är mycket som jag vill göra och som skulle behöva göras, putsa fönster och tvätta gardiner tex. Men känner att det är viktigt att hålla balansen så det inte blir för mycket. Nu sussar Viggo sött och jag ska dricka upp min kopp kaffe, är frusen så den gör gott.

I eftermiddag ska vi åka till grannstaden på kalas, min kusin har fyllt år. Det ska bli trevligt, Viggo ser fram emot att få träffa sin favorittjej (min yngre kusin) med flera.

Glad kille som hade lite svårt att stå still ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *