Snart helg

Hej på er 🙂

I natt vaknade Viggo vid 00-tiden, jag gick dit och han drack vatten. Sedan var jag på toa och han blev tyst. Jag gick och la mig i min säng, då gick det en kort stund så hörde jag att han var ledsen igen. Gick dit och han ville följa med mig till min säng ♥

Det var skönt att klockan ”bara” var 00, tänkte härligt jag har många timmar kvar. I morse fick jag ingen fot i huvudet vid 4, i stället vaknade jag av mig själv 3,40, magiskt.

När vi hade hämtat Viggo idag åkte vi till polisen. Mitt ID-kort var klart, snabbt jobbat. Sedan tog vi en sväng till Rusta. Väl hemma med mat i magen och kaffe, ringde Viggo och jag till hans mormor. Vid 18-tiden ville jag redan gå och lägga mig 😉 Men maken skulle handla mat, Viggo ville leka, sedan skulle vi dammsuga en varsin våning.

Ska borsta tänderna snart och gå och lägga mig, svider i mina ögon. Skönt att det är fredag imorgon, men denna bakvända vecka så slutar vi sent i stället för tidigt. Det blir ovant att hämta Viggo vid 17-tiden i stället för 14,30 som vi oftast gör en fredag.

Min farmor och min mamma ♥

Bästa vänner ♥

God natt höll jag på att skriva, men det är ju nästan sant (snart hoppas jag) 😉

2 kommentarer på “Snart helg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *