Framkallat bilder

Hej på er 🙂

Natten var ungefär som vanligt, i natt gick det bra med pappa så han hamnade i Viggos säng när han vaknade. Vid 2,15 var jag på toa och bad honom komma tillbaka till våran säng 😉 Tänkte att det var större chans att Viggo sov vidare när vi klev upp då.

Igår tog vi en promenad direkt efter vi hämtat Viggo på förskolan, det var precis vad min skallebank behövde. Lyckades måla naglarna också, något jag tänkt göra länge 🙂

Vi har varit ner på stan en sväng idag, jag var till polisen och fixade ny legitimation eftersom jag har bytt efternamn. Skönt att få det gjort.

Nu har våra bilder kommit, jag har framkallat en hel del och fler ska det bli. Kvalitén känns bra. Två bilder har jag satt i mindre jättefina ramar som vi fick i bröllopspresent. Blir nog att göra en förstoring av en bild som får komma upp på väggen ♥

Viggo har pratat om sin morfar ett tag, ikväll ringde jag morfar så dom fick säga några ord. Viggo har ett minne som en elefant, saker som hänt för länge sedan kan han börja prata om som om det var igår. En morgon när han vaknade sa han ”Morfar dammsuger bilen”. Han dammsög mosters bil när vi var där och sydde upp min brudklänning.

Det blev en sväng på Lidl efter vi varit hos polisen, vi köpte en fleecefodrad galonjacka till Viggo och två pyjamasar. Väl hemma var Viggo trött och kinkig, han vaknade tidigare i morse och hade sovit kortare på förskolan. Hoppas han kan somna snabbt ikväll.

 

Trevlig kväll.

Fotograf Johan Löf

2 svar på ”Framkallat bilder

    • Tack snälla 🙂 Jag är så glad över att vi fått så pass många bilder som vi känner oss nöjda med. Att det ens blev bilder från kyrkan ser jag som bonus, med tanke på hur känslig jag var då. Vill gärna få med så många som möjligt i bloggen som minne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *