Stökig natt

Hej på er 🙂

Vi hade det bra igår, vi var ute och lekte en del och så städade vi övervåningen.

Viggo var svårnattad. Han kunde inte bestämma sig vilken säng han ville sova i, sin egen eller våran. Han får välja med tanke på hur det är nu. När jag trodde att han nästan hade somnat, då började han kravla ur sängen. Jag frågade vad han gjorde men han sa inte ett pip, jag försökte få honom att lägga sig men han kröp ner igen.

Då ville han sova i sin säng, fick jag veta när jag ställde rätt fråga. Jag hade tänkt fixa en del igår kväll, men det blev ingen tid över till det. När jag väl la huvudet på kudden var jag inte direkt avslappnad, men maken han snarkade gott direkt.

Jag blundade lagom då vaknade Viggo. Pappa fick bära över honom till våran säng, jag sover oftast inte bra i Viggos säng. Vet inte om det var då eller senare som han var otröstlig och ville ha välling, något han inte fick. Ett tag senare gick grabbarna till Viggos rum, gråten fortsatte och det var mamma som gällde. Tjohoo jag hamnade där ändå 😉

Vilade väl lite lätt, vid 1,30 smög jag tillbaka till min säng. Viggo sov äntligen och strax efter 5 var det dags att starta dagen. Jag ska inte skriva vad jag har varit idag, fy så tjatigt det börjar bli 🙂 Är glad att jag tagit mig genom dagen så pass bra.

Något lustigt, försökte väcka min man i morse för att höra vad han hade ställt klockan på. Efter om och men sa han ”8,00”, VA?! Han går med Viggo till förskolan 6,40 och vi åker till jobbet vid 7. Tänk om man var en pappa/make och sov sådär djupt, haha.

Detta är skrivit med glimten i ögat. Jag gillar att gå tillbaka och läsa hur vi haft det 😉

Fler bilder, sååå klart ♥ Dessa från kyrkan ♥

 

 

Hoppas ni haft en bra start på veckan och en skön kväll.

Fotograf Johan Löf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.