Skönt med helg

Hej på er 🙂

Idag har vi kört jobb och förskola igen. Det gick segt att ta oss upp ur sängen, tur det är fredag och vi hade kortdag 😉 Jag känner av en förkylning, men kämpar emot.

I morse när jag sa att Viggo skulle till förskolan sa han ”Inte förskolan, inte idag e”. När vi skulle hämta honom ville han inte åka hem i stället, ingen rolig hämtning. Tror den nya personalen funderade, ska prata med dom till veckan om hur Viggo kan vara. Han är annars som ett ljus och den mysigaste, socialaste och finaste killen ♥

Dagen har varit smått rörig, jag har haft en del att ta tag i, vissa dagar får vara så. Jag sökte semester när jag fyller år, en tisdag, fyller 40 år så jag slår till 😉 Ska vara ledig på min födelsedag och på fredagen, planen är att ha kalas helgen efter jag har fyllt år.

Igår tog vi en kvällspromenad, sedan dammsög vi en varsin våning. Efter det ville Viggo bada. Katterna har en busperiod då det tussas extra mycket vilket syns här hemma.

Min man har gjort egen pizza, det har vi mumsat på till fredagsmiddag 🙂

Fler bilder som vi tog hemma före kyrkan.

 

Önskar er en mysig fredagskväll 🙂

Fotograf Johan Löf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *