Envis hosta

Hej på er 🙂

I natt har Viggo hostat nästan hela natten igen och sovit oroligt.

Klockan var före 5 när han ville ha välling. Vi sa då att det var lika bra att han fick vila en dag extra. Han somnade om och sov till efter 7, skulle han ha varit på förskolan behöver han gå hemifrån 6,40. Det är jobbigt med hosta, speciellt när man inte får sova ♥

Sova sova sova sova sova sova sova, något jag tänker mycket på 😉

Jag har klarat mig bäst hittills, men idag har min hals känts av mer. Jag vägrar att bli sist ut, nu får vi vara friska. Kurerar mig med bland annat ingefärashots. Hoppas vi får en härlig helg då vi alla mår bra. Vill ha energi att ta mig ut i friskluften lite mer.

Igår hämtade min man ett paket. Vi beställde sex tallrikar till, lika som dom vi fick i bröllopspresent. Den serien från Greengate som vi har muggar mm. från.

Annars är Viggo rätt mammig, speciellt vid nattning och på nätterna. Jag tycker det är mysigt att natta när det går smidigt 🙂 Igår tänkte han kliva ur sängen och hålla på, men när jag sa att jag skulle gå ner om han fortsatte låg han snällt, han ville absolut gosa med mamma. Andra gånger lyssnar han inte alls och pappa får ta över efter ett tag.

Snart dags för middag, låter som min man fixar god sallad.

Favoritbilder på Viggo utanför kyrkan ♥ Kinden nära trygga mamma ♥

Två bilder på mig när vi fotade hemma, det kommer flera 🙂

Önskar er en skön kväll.

Fotograf Johan Löf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *