Seg dag

Hej på er 🙂

Natten var något bättre, Viggo har hostat mindre. Hoppas det vänder nu.

Vet inte om det är hösten, fullmånen, för lite sömn, men jag är så trött. Idag känner jag mig inte motiverad att göra något alls. För att det ändå ska kännas ok startade jag en maskin tvätt 😉 Förutom det har jag så klart lekt med Viggo. Han älskar när vi sitter uppe i sängen och pratar efter han har sovit middag, då vill han inte gå ner ♥

Min man har jobbat hemifrån i två dagar, skönt med tanke på att han inte är helt kry. Nu på eftermiddagen fick han för sig att baka scones, smarrigt med nybakat bröd.

Annars har jag beställt en hel del bilder från våran stora dag. Det ska bli spännande att se och några kommer förhoppningsvis upp på väggen i någon fin ram. Förstoring väntar vi med, ska fundera lite först hur vi vill ha det. Det är jag som fixar och donar 😉

Jag ska skutta in i duschen, piggnar förhoppningsvis till av det.

Kärlek ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *