VAB

Hej på er 🙂

Vilken dryg natt vi har haft. (Va igen?! Ja det verkar hända jämt här 😉 )

Viggo har hemsk hosta och har hostat hela natten, maken snarkade och Zim hade fnatt och jamade som en galning. Jag la mig i Viggos säng vid 2 eftersom han låg i våran, tänkte att jag skulle höra snarkningarna mindre, men kunde inte sova ändå. Jag gick och sa åt maken som tog nässpray och jag försökte få upp Zim på övervåningen.

Det var väl bara en tidsfråga. Förskolestart och jobbstart, många är förkylda. Viggo har inte varit på topp idag och humöret har gått upp och ner. Han krånglade rejält när jag skulle natta honom för att sova middag, när han äntligen sov blev det en kort lur. Jag vilade en stund jag med, hade lätt kunnat fortsätta sova i flera timmar 😉

Min man är inte på topp, han hade gärna jobbat hemifrån men måste till grannstaden för han hade tandläkartid. Han ska tillbaka och dra en visdomstand, hoppas det går bra. Jag önskar att jag håller mig frisk, jag brukar vara sist ut men åka dit värst. Nu när jag lagom har slutat hosta efter ett halvår är jag inte direkt sugen på att börja igen.

Igår kväll åt vi grillat, det var riktigt gott. Min man frågade om det var godare än det jag åt på restaurang i fredags och svaret var ett självklart ja.

Viggo leker med tåg på golvet, pappan är less och hängig och jag bara trött. Tjohoo. Får se om jag orkar ta tag i något litet att pyssla med 🙂

Pelargonerna på altanen är jättefina nu ♥

Hoppas ni har en bra start på veckan.

2 svar på ”VAB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.