Kära dagbok

Hej på er 🙂

Igår målade jag Viggos sängram igen, har målat 3 lager färg. Får se när jag har lust att måla sista lagret. Sedan får jag vänta på att min man sätter dit spjälorna ordentligt så jag kan måla dom också. Sådant pill-göra är inte riktigt lika roligt. Vi var ute en del igår, solen sken 🙂 Det gäller att passa på, jag fick några myggbett på köpet.

Jag dammsög en sväng uppe och maken nere, just nu tussar katterna extra mycket. På kvällen åt vi tacos. Vi hade tänkt mysa i soffan framför en serie på kvällen, men jag somnade när jag nattade Viggo och sedan vaknade han efter mindre än en timme.

Hela familjen är smått förkylda, värst är det nog för Viggo som är snuvig och hostar. Jag hoppas det blir milt och vänder fort. Har inte lust att bli hemma sjuk/VAB.

Sedan vi fick Viggo har bloggen blivit mer ”blandad” och inte lika mycket inredning. Dagtid är det leksaker överallt, när Viggo väl sover orkar jag sällan stå och styla och fota. Bloggen är lite som min dagbok och jag lägger upp det som känns aktuellt.

Så här ser vårat vardagsrum ut dagtid, speciellt på helgerna 😉 Att Viggo har roligt och trivs är det viktigaste. Plocka undan gör vi när han gjort kväller.

Önskar er en skön söndag.

2 svar på ”Kära dagbok

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *