Intensiv första vecka

Hej på er 🙂

Det har varit en intensiv första vecka på många sätt och vis, blir skönt med helg.

Imorgon ska jag ut och äta med min grupp från jobbet. Våran chef gjorde sin sista dag idag. Det är även en tjej som slutar i gruppen men blir kvar med annat jobb. Det blir roligt och gott hoppas jag. Ser fram emot en natt med en massa härlig sömn först 😉

Viggo har varit lite ledsen tisdag-onsdag vid lämningen på morgonen, han har inte gråtit men snyftat när pappa skulle åka. Det var skönt att höra i morse att det gick bra igen ♥ Det har varit en ledsen kompis där och en ny fröken, det kan kanske ha påverkat honom. Idag var det en fröken han är van vid och kompisen var glad när Viggo kom.

När vi skulle hämta Viggo visade han röstresurser så nya fröken blev förvånad. Det är jättebra att han har kul och trivs, mindre skoj för oss att ha en kamp varje hämtning. Hur det kan vara, i morse ville han inte till förskolan först, sedan ville han inte hem 😉

Vi fick höra av en fröken från en annan avdelning att hon tycker att Viggo lärt sig prata så bra i sommar och att han sjunger med rätt ord. Han är en verkligen en pratkvarn.

Viggos mormor fyller år så Viggo och jag har ringt och sjungit och pratat med henne. Hon hade lite svårt att hänga med i allt han berättade, mycket om hans bilar.

Det är regnväder ute så idag fixar vi inne. Jag köpte en fejk-pelargon på Ikea förra helgen. Tänkte ha den i sovrummet där ingen ser, men det hamnade i matsalen.

Trevlig kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *