Bra eftermiddag

Hej på er 🙂

Tack vare att Viggo sov med oss i våran säng i natt har han sovit lugnare. Katterna har skött sig ok dom med, tjohoo 😉 Härligt med en bättre natt, det får gärna hålla i sig.

När vi hade hämtat Viggo på förskolan tog vi en kortare promenad. Sedan blev det middag på altanen i det härliga vädret. Jag har vattnat blommor ute och tvättat en maskin tvätt igen. När jag var igång så färgade jag ögonbrynen och fick komplimanger av Viggo ”Mamma har fina ögon, mamma har målat fint” ♥ Han är så go ♥

Tvättade håret för andra gången sedan jag klippte mig och min snälla make har hjälpt mig att platta det. Den här längden och mina relativt nya lockar gillar jag inte riktigt. Blev ju lockigare i håret efter jag fick Viggo. Men tror inte jag kommer orka platta det jämt.

Fler bilder från våran dag kommer, vill ha dom i bloggen. Här är från middagen som vi hade i föreningslokalen där vi bor. Fotografen har hört av sig idag, han hoppas på att bilderna ska vara klara så vi får dom innan veckan är slut. Vi väntar med spänning.

Jag, farmor och mamma ♥

Jag hinner inte riktigt med just nu, därför det blir blogginlägg sent 😉

Bilder av min bästa väns dotter, som jag är så glad för att hon tog.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *