Sötsnöre på nya stolen

Hej på er 🙂

Jag ska hoppa av glädje den dag jag kan säga att jag har sovit gott 😉

I natt la sig pappa hos Viggo som är känslig och inte ville vara ensam. Katterna var relativt lugna. Det blev väl för tomt i sängen för mig så jag sov knappt ändå, förstår inte varför när jag är så trött. Jag var upp på toa och tittade på klockan många gånger.

Måndagen gick av bara farten, men idag var det segt. Tisdag är inte min bästa dag. Kände att jag knappt fick något gjort igår, så idag har jag fixat en del. Tvättade en maskin tvätt och så rensade jag Viggos garderob, det blev två kassar.

Tog reda på en del av min tvätt från tvättberget i tvättstugan, lite i taget så blir det nog bra. Vi tog en kort promenad på kvällningen, Viggo fick äta hallon så han var nöjd. Känns som det varit mycket på vilja för jag är ruskigt trött, blir sängen snart.

Gissar att det är utvecklingsfaser, det är tuffare nätter och nattningar. Vi gick upp tillsammans alla tre, Viggo ville att jag skulle natta. Jag behövde duscha och gick, hörde att han inte var nöjd. När jag var klar ropade han ”mamma”, jag la mig hos honom. Efter jag hade sjungit ”Ekorren satt i granen” två gånger och myst en stund då sov han.

Han ville ligga i våran säng och jag tyckte det var lika bra med tanke på hur vi har det om nätterna. Det är inte vad vi vill eller jobbat för, men tycker det har gått upp och ner förut. Har han mer behov av närhet från mamma och pappa nu så får han det ♥

Viggo och pappa hjälptes åt att sätta ihop Viggos nya stol igår, glad kille 🙂

 

 

Fortsatt skön kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.