Första arbetsdagen

Hej på er 🙂

Vi verkar inte ha speciellt bra flyt när det gäller sömn.

Viggo vaknade i natt och pappa gick dit och la sig. Efter en kort stund vaknade Viggo igen och då hörde jag honom ropa ”mamma” fast pappa var där. Jag gick dit och det slutade med att hela familjen hamnade i dubbelsängen 😉 Katterna har dessutom löst av varandra med att gå på lådan och göra nummer två, jama och annat skoj.

Dom senaste nätterna har vi dessutom vaknat kring 00-tiden, endera vaknar Viggo eller så vaknar jag. Känns som vi inte är ”ensamma” och även fast jag lyckas skaka av mig det efter en stund (oftast) så är jag trött i dubbel bemärkelse på att inte få sova.

Idag gick det väl bara av farten att komma upp och ta oss iväg till jobb och förskola. Eller Viggo fick vi väcka. Han har stökat i natt och tidigt i morse, så när det var dags att kliva upp ville han sova vidare. Det hade jag gärna gjort också.

När vi hämtade honom på förskolan var han ute och körde bil i en rasande fart. Han hade roligt så han ville inte åka hem, som vanligt men det är bra att han trivs ♥

För den här kvällen har jag inga höga förhoppningar, jag skulle helst gå och lägga mig nu 😉 Pappa ska till affären en sväng och jag ska leka med Viggo som busar för fullt. Vi fortsätter önska oss en god natts sömn, för hela familjen.

Rosorna vi hade i lokalen på våran bröllopsmiddag, jag samlade ihop dom i en vas och så stod dom tills igår ♥

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *