En vecka

Hej på er 🙂

I natt vaknade Viggo och fick sova med oss. Vi vill helst att han sover i egen säng, men det blir tuffa nätter när vi ska springa fram och tillbaka mellan hans och vårat sovrum. Vissa nätter sover han hela natten i sin säng, det får väl vara så just nu.

När jag skulle natta Viggo för att sova middag idag ville han ligga i min säng, då var han nöjd. Det var en relativt lätt procedur, han älskar när jag sjunger ”Ekorren satt i granen”. Verkar vara en ny favorit, jag har fått sjunga den många gånger vissa kvällar.

Gårdagen var en bra dag, vi städade hela huset. Inte ofta vi hinner med båda våningarna. Middagen åt vi på altanen, det var så gott med grillat. När Viggo hade somnat tittade vi på ett avsnitt av en serie, det är ungefär vad vi hinner med.

Idag har jag målat Viggos sängram, allt utom ”pinnarna”. Dom blir pilligast att fixa.

Tänk att vi har varit gifta i en vecka idag 🙂 Jag kan titta på bilderna från våran dag hur många gånger som helst och känslorna sprudlar i hela kroppen, lycka ♥ Vi hoppas och tror att det kommer vara som lilla julafton när vi får bilderna från fotografen.

Min make och Zim gömde sig i soffan 😉

Önskar er en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *