Sista lediga dagen

Hej på er 🙂

I natt sov Viggo hela natten i sin säng ♥ Klockan 4 satt däremot Zim i trappen och jamade så jag fick gå och öppna grinden åt honom. Viggo vaknade 6,15.

Vi sa att vi skulle komma i säng i tid igår, men med tanke på att det tog mig en timme att natta Viggo blev vi uppe längre. Hoppas kvällsrutinen kommer fungera bättre till veckan när vardagen drar igång. Han är extra krånglig just nu när det är mamma som nattar.

Jag börjar få en smula ångest över att ledigheten snart är över. Känner mig inte redo för höst 😉 Det gäller att hitta det fina i varje årstid, blir mysigt med levande ljus i mörkret.

Påminner mig om att vi har njutit ute även när vädret inte har varit på topp, vi har gjort det bästa och tankat energi. Sedan har så klart mycket tid och energi gått åt till att planera bröllopet och sedan genomföra det, är så tacksam för hur fint allt blev ♥

Viggo krånglade när jag skulle natta honom för att sova middag, tog närmare en timme det med. Pappa fick byta av mig på slutet så jag fick äta lunch, var bara jag som inte hade ätit. Idag kör vi städdag, skönt att ha det gjort till helgen. Vädret är ändå grått.

Till kvällen blir det grillat och en massa mys tillsammans 🙂

Fler bilder av min bästa väns dotter. Alla stod utanför lokalen och väntade på oss när vi kom ♥ Jag bytte aldrig klänning som jag tänkte från början. När allt var på plats blev det en helhet som jag trivdes med. Tänk att klänningen bara kostade 800 kronor 😉

Önskar er en mysig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *