Solig dag

Hej på er 🙂

Två nätter har varit rätt stökiga här, i natt sov jag stor del av natten hos Viggo. Hoppas det vänder nu när det snart är dags att börja jobb/förskola igen, för trötta blir vi 😉

Vilken härlig dag det har varit med solsken, välbehövligt att tanka energi ♥ En mellandag som varit lugnare, vi har tvättat två maskiner tvätt och plockat. Jag var hos frissan några timmar igår igen, så för mig är denna dag precis vad jag behöver.

Vi har varit ute på baksidan, där pysslar pappa med Viggos sängram. Vilket uppskattades av Viggo som givetvis hjälpte till på bästa sätt. Just för tillfället har vi utegångsförbud för pappa ville borra en stund ensam 😉 Solens strålar har gjort denna dag både varm och mysig 🙂 Det blir en promenad innan Viggo ska sova ikväll.

Annars är det ovant med det ”korta” håret, för mig är det kort, för någon annan långt. Tur att jag under en längre tid har förberett mig på att det skulle kapas, annars har det nog känts ännu mer konstigt. Är nog närmare 10 år sedan jag hade så här kort.

Ett litet avbrott i alla bröllopsbilder, Viggo skruvade och pappa borrade 🙂

När pappan är klar med sitt ska det köpas målarfärg så jag får måla 🙂

Hoppas ni har en fin dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *