Nu är vi gifta

Hej på er 🙂

Vi hade en fantastisk dag igår ♥ ♥ ♥

Fotograferingen fick däremot gå efter plan B, vi fotade hemma i vardagsrummet. Inte det ultimata men vad gör man när regnet vräker ner. Fotografen hade med sig vit bakgrund och lampor. Det var riktigt varmt att stå och fota precis framför dom 😉

När vi skulle åka till kyrkan hade regnet börjat avta, vi slapp ha paraply när vi gick in i kyrkan. Att gå i kyrkgången, höra musiken och se alla som var där för våran skull stå upp var en mäktig känsla. Jag var rörd, det darrade i mungipan och tårarna var nära.

Efter ett tag letade sig solens strålar in i kyrkan och det kändes helt magiskt.

Prästen ingav ett lugn, han var familjär och bra. Jag gjorde mitt bästa för att fokusera på honom så nerverna lugnade sig. När min make skulle trä ringen på mitt finger satte han den så att alla diamanterna kom på baksidan 🙂 När vi skulle pussas hade vi kommit överens om vilket håll vi skulle luta våra huvuden, men han gjorde tvärtom ♥

När det var dags för oss att gå ut i gången blev Viggo mammig och pappig, vi såg hans ledsna hundögon som började tåras så pappa tog honom i sin famn så han fick vara med oss. Han var som ett ljus under ceremonin. Vi svängde av till ett rum i kyrkan.

Vi väntade på att alla skulle gå ut. Sedan gick vi och blev fotade, fick grattishälsningar och kramar. Fotografen tog bilder på oss, sedan ställde sig hela sällskapet bakom oss. Det ska bli spännande att få se bilderna. Han sa att det kan ta några veckor.

Idag har vi lokalen att ta reda på och städa. Jag plockade dit en hel del hemifrån så det blir många turer fram och tillbaka. Det var det värt, vi hade en fin bröllopsmiddag. God mat, god tårta och trevligt sällskap. Vi avrundade i lagom tid. Det var bara jag, maken och en av mina närmaste vänner med familj kvar på slutet. Hem kom vi 22,00.

Viggo sov sött, hans farmor och hennes sambo var här. Dom var på väg att åka ganska direkt vi kom hem, men min make ville få prata av sig en stund med dom först. Sedan satt han och jag och pratade, i säng kom vi nog runt 00-tiden. Trötta och nöjda 🙂

Fotade brudbuketten idag, efter allt den varit med om är den fortfarande så fin ♥

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *