Vårat bröllop

Hej på er 🙂

Idag är det våran stora dag, tänk att den redan är här 😉

Som vi har funderat och planerat fram och tillbaka i över 1 år. Tankar om hur vi ville ha våran dag har nog pågått under längre tid än så. Vi önskar oss en minnesvärd och jättefin dag som kommer värma våra hjärtan för resten av livet ♥

Jag kommer ha fullt upp hela dagen. Från tidig morgon då jag ska sminka mig själv hemma. Klockan 9,00 ska jag vara hos frissan, tiden jag har där är mellan 9-11. Sedan hem och äta och piffa det sista, få på mig brudklänningen 🙂

Fotografen dyker upp hos oss vid 12 är det sagt. Då hoppas jag att sommaren och vädret visar sig från en strålande sida. Uppehåll är ett måste för att vi ska kunna ta dom bilder vi drömmer om utomhus. Jag håller tummen för att vi slipper någon plan B.

Förinställt inlägg så ni ska ha något att läsa idag.

Fin dag till er.

2 svar på ”Vårat bröllop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *