Dagen före

Hej på er 🙂

Igår städade vi nedervåningen mitt i allt, jag moppade golven när Viggo sov middag.

På eftermiddagen gick vi till lokalen. Min sambo hjälpte mig att klippa till och få på dukarna på borden. Vilket från början var det enda jag tänkt göra, men jag fortsatte och det blev hela tiden ”lite till, lite till”. Jag och Viggo var ute en stund och åkte rutschkana, sedan var det han och pappa som lekte och jag fixade för fullt i lokalen.

Tiden rann iväg, jag måste ha lagt ner 3-4 timmar där eller något. Med paus för middag. Blev rejält trött efteråt, men hellre att det blev gjort igår för att underlätta idag. Det kommer vara fullt upp ändå. Klockan 11,00 var jag på spray tan. Direkt efter var jag till frissan och fixade en slinga i håret. I eftermiddag ska vi göra klart i lokalen.

Sambon har varit till favoritblomsteraffären och hämtat blommor till lokalen och till mitt hår och han har hämtat tårtorna. I kväll när lokalen är klar ska jag duscha och tvätta håret, måste gå en viss tid efter spray tan. Sedan ska håret fönas och plattas, för att det ska vara smidigare på våran stora dag. Så ska jag måla naglarna.

Säkert mer saker och småfix som ska göras, måste komma ihåg att plocka fram det som ska med till kyrkan. Min ring till exempel, mycket i huvudet nu 😉

Imorgon blir det fint väder så är det bara! Uppehåll och solen kommer kika fram.

Fin dag till er.

4 svar på ”Dagen före

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *