Fixat till fransarna

Hej på er 🙂

I natt har Viggo varit mammig och vaknat flera gånger. Jag har varit till honom och legat där i omgångar. När han vaknade igen fick pappa gå dit. Viggo grät senare också fast pappa låg där. Vi har haft några tuffa nätter med alldeles för lite sömn.

Jag var hos frisören här om dagen och var borta i många timmar, tror det bidrog till att han är mammig. I morse var jag och skulle fixa till fransarna. Jag förklarade ungefär som jag gjorde första gången jag var dit. Hon hade kommit fram till att ta bort en del fransar och sätta dit andra mer böjda i stället + att hon fyllde på där jag har tappat.

Var nervös med tanke på hur mina ögon tårades första gången. Tack och lov gick denna gång mycket bättre, bara lite tårar. Jag låg där länge och frågade vad klockan var. När jag hörde att hon hållit på i ca 2 timmar såg jag framför mig att det nog skulle gå på ungefär samma (för mig stora) summa som senast. När jag frågade förra gången sa hon att hon brukar ta 300 kronor om det tar ca en halvtimme att fixa till.

När jag fick veta att jag inte behövde betala något blev jag både förvånad, tacksam, glad och väldigt lättad. Vilken revansch. Det behövde jag 🙂 Hoppas dom här kommer hålla bättre när tårarna inte runnit på samma vis och dom inte är lika tunga.

Bjuder på osminkade bilder, en Rosacea-hy som ändå är betydligt mycket bättre än vad den har varit. Viggo somnade sent på eftermiddagen idag, tanken är att vi ska gå till lokalen senare och räkna stolar och se hur vi ska placera borden.

Fotografen har hört av sig, det ser ut att bli regn på lördag. Vi har ingen vidare bra plan B, det lät som att det blir att vara inne hemma. Att han tar med sig en vit bakgrund. Jag ber till vädrets makter, ge oss uppehåll. Vi gifter oss bara en gång i livet ♥ ♥ ♥

Önskar er en fortsatt trevlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *