Färgat utväxten

Hej på er 🙂

Igår vaknade Viggo 5,15 och i morse kring 6, älskar tidiga mornar tjohoo.

Jag har känt mig bättre till mods idag, lättare i sinnet. Första natten med fransförlängning var inget vidare, jag låg som en himla porslinsdocka 😉 Rädd att jag skulle förstöra dom (ännu mer). Jag sover vanligtvis med huvudet ner i kudden.

Funkade bättre i natt, jag har sovit något mer i alla fall. Viggo vaknade vid 3, den här gången fick pappa gå dit och blev kvar tills det var dags att göra morgon.

Eftersom jag ska till frissan på tisdag och göra ljusa slingor har jag färgat min bottenfärg idag. Kör med en 6:a från LOréal, den är nära min egen färg fast varmare och döljer  gråa strån. Den är jättefin tillsammans med ljusa slingor, så det är värt mödan.

Imorgon ska vi till Viggos morfar och hans fru. Tredje gången gillt(?) Jag hoppas verkligen vi klarar oss från att bli sjuka, för igår blev Viggos morfar förkyld. Jag hade kunnat åka dit på onsdag, men min sambo tycker vi ska få det gjort. Är en del att fixa med nu och det känns inte bra att göra saker i sista sekund, den tiden behövs ändå.

Jag ska få hjälp med att sy upp min brudklänning på längden.

Efter håret var färgat och jag hade duschat tog vi en kvällspromenad tillsammans. När jag stod i duschen kom Viggo in flera gånger, en gång för att han ville få en puss ♥

Jag älskar den här rosa färgen, så fin 🙂

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *