Ytligt ”gnäll”

Hej på er 🙂

Jag skrev ett långt inlägg tidigare som jag tog bort 😉

Här kommer den förkortade versionen av ”gnället” och ja det är ytligt…

Idag känner jag mig ur form och lite låg, det började direkt jag kom hem från fransstylisten igår. Det första min sambo sa var att en frans pekade rätt ner i yttre ögonvrån. Just i yttre ögonvrån är jag mest petnoga med fransarna. Några fransar sitter inte som dom ska där och jag känner hur dom ”fladdrar” bara jag rör mig inne.

Annars tyckte han att jag var jättefin ♥

Ytligt och petnoga, men när det gäller våran stora dag att jag försöker underlätta för att allt ska flyta på den dagen, så är jag känslig. Jag la ut en del pengar och tid och så blir jag inte nöjd. Jag hoppas vi kan fixa det på torsdag även om jag ogärna lägger mer pengar på detta. Svårt att veta vad man ska tycka innan man har provat 😉

Tror att det börjar bli mycket nerver nu, allt bara måste bli fantastiskt på alla sätt.

Mitt i allt ställde sig min blivande make och bakade en tårta, vi ska inte få främmande 🙂 Han får väl äta upp den själv, jag måste smaka en liiiten bit, så nu ska vi dricka kaffe. Jag får smyga fram som ett spöke så jag inte känner hur det fladdrar.

Ja dom är ok fina när jag pillat så dom där fladdrande fransarna ligger på plats och inte neråt eller hit och dit. Blank-face efter ett dygn oduschad 🙂

Önskar er en fortsatt härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.