Fransförlängning

Hej på er 🙂

Dagen som blev aningen upp och ner.

Viggo vaknade vid 4. Jag hörde att han var vaken och drack vatten, sedan ville han ha sällskap. Jag gick dit, passade på att byta blöja. Tog ett tag att somna om för mig. Han somnade efter en stund och sov till 6,20 det är länge för att vara honom ♥

I morse tog vi en promenad före jag hade druckit min morgonkopp kaffe (hur dumt) Allt för att komma iväg i bra tid för Viggos skull tyckte pappan. Jag får dra mig ett tag i sängen på morgonen eftersom jag störs av allt på nätterna och sover för lite.

Lunchen åt vi på altanen, vädret har varit underbart 🙂 Efter det drack jag äntligen kaffe. Innan jag skulle iväg och fixa fransarna tog jag en dusch. Familjen tog en kort promenad tillsammans dit jag skulle, skönt med sällskap. Dom gick vidare sedan.

Jag har inte gjort fransar innan så jag visste inte hur det skulle gå. Mina känsliga ögon ställde till det ganska direkt med tårar. Blev stressad över det, men jag lyckades genomföra det hela. Det tog dock betydligt längre tid än jag förväntat mig. Vi pratade en stund först. Jag hade tid 15,15 och tror jag gick därifrån närmare 18,50.

Var både hungrig, törstig och svettig när jag var klar. Den sedvanliga skallebanken kom också, har väl varit lite nervös och spänt mig. Det är inte gratis så jag var skraj att tårarna skulle förstöra det. Tacksam för att jag slapp hosta när jag låg där i alla fall.

Väl hemma blev det sen middag och en på tok för sen kopp kaffe, gott 🙂

Sliten svettig mamma med nya fransarna. Bjuder på det, Viggo är fin ♥ Får se om jag kan vänja mig vid formen på fransarna. Jag är mer ”kattig” i min stil och dessa känns lite mer som ”ledsen hund”, haha så går det när man är petnoga(?) 😉

Hoppas ni har en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *