Piff till lokalen

Hej på er 🙂

Till veckan ska vi försöka komma i säng i bättre tid, har vi sagt 😉

Jag är trött hela tiden. Det i kombination med att ha mycket att göra, känslor, tankar och begynnande nervositet. Min mage börjar bli orolig/illamående. Det kommer bli bra på alla sätt och vis 🙂 Är lite tufft att vara HSP och tackla alla tankebanor och känslor nu.

Bara av att lyssna på brudmarsch på datorn så var tårarna på väg ♥ Vet att tårar kan trilla på ett bröllop, men jag vill känna mig vacker då och inte ful-gråta, haha.

Imorgon ska jag göra fransförlängning för första gången i mitt liv. Är pirrig eftersom jag är perfektionist, speciellt med fransarna 😉 Hoppas det blir kanon och att dom håller sig fina länge. Jag brukar sova med ansiktet ner i kudden, det får jag försöka låta bli.

Om det behövs har jag en tid bokad nästa torsdag, för att piffa till dom. Den tiden kan jag avboka dagen före om dom (förhoppningsvis) fortfarande ser bra ut.

Fullmånen verkar ha påverkat våra katter med, dom har varit galna i natt. Dom satt i badkaret, jamade högt och bråkade med varandra. Viggo vaknade tidigt i natt, jag skickade dit min snarkande blivande make till honom och där blev han kvar.

Igår kom det ett paket med klänning att byta om till efter kyrkan. Jag har alltid problem, kan ha dom i midjan och nertill men inte upptill, så blev det även nu. Har köpt två storlekar så ska prova den större senare med hjälp av min sambo, det var dragkedja i ryggen. Paket med saker att piffa lokalen kom här om dagen 🙂

Jag måste komma ihåg att skriva alla placeringskort också. Idag försöker jag ta det lugnt. Hade ont i huvudet hela dagen igår. Blir att fixa lite hemma.

Önskar en en fin dag.

(HSP – Highly sensitive person för den som undrar)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *