Hälsat på vänner

Hej på er 🙂

Jag har sovit extra dåligt i två nätter, fullmånen som ställer till det kanske 😉

Viggo stod vid sängkanten strax efter 5 i morse, däremot sov han hela natten ensam i sin säng. Min sambo har snarkat och hållit mig vaken, vi har pratat om det att han kanske ska lägga sig på soffan när det blir så. Men när jag säger till honom på natten så vänder han på sig och jag frågar ”Ska det där hjälpa?” och han svarar ”Ja”. Fick veta idag att han inte vet vad som händer till 99 procent av gångerna, kul 😛

Därför har han bett mig säga åt honom att gå och lägga sig på soffan i natt, om det blir lika igen. Jag börjar bli ganska trött och det är mycket som ska göras.

Idag hälsade vi på vänner som det var väldigt länge sedan vi träffade. En kille som vi har jobbat med tidigare som numer är polis. Vi hade inte sett deras hus som dom köpte för några år sedan och i maj fick dom barn. Det var trevligt på alla sätt och vis.

Lilltjejen var så gullig och Viggo föll för deras katt som var jättesnäll och lät honom gosa massor med honom. När vi fikade la sig katten bakom mig på min stol. Då fick jag höra att han nog kände att jag är en crazy cat lady 😉 Efteråt åkte vi till Viggos farmor och hennes sambo. Där fick vi i oss mat och en kopp kaffe och pratade om bröllopet.

Viggo somnade i bilen hem, var bara att bära upp honom i sängen ♥

Bilder i repris.

Hoppas ni har haft en härlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *