Brudbukett och våran goding

Hej på er 🙂

Idag har vi varit och bestämt blommor till vårat bröllop ♥

Brudbuketten till mig, blommor till mitt hår, corsage till min blivande make och blommor till lokalen. Jag hoppas och tror det blir bra, det kändes så i alla fall 🙂

Efter vi var klara på favoritblomsteraffären åkte vi till Dollarstore, där köpte vi champagneglas i plast till välkomstdrinken. Sedan blev det en sväng på stan, jag köpte mörkare foundation och puder, kör på samma puder som jag hade sommaren 2014 när jag var som brunast. Jag ska på spray tan dagen före vårat bröllop så brun blir jag.

Imorgon skulle vi åka till Viggos morfar och hans fru, hon ska hjälpa mig att sy upp min brudklänning. Idag ringde dom, hon var krasslig, så vi blir troligtvis hemma. Hoppas hon kryar på sig fort så vi kan åka dit i helgen i stället. Bör vara ganska snabbt fixat för henne som är duktig på att sy. Riskera att bli sjuk nu vill vi inte göra.

Nu är jag helt slut + att jag dumt nog missade min kopp kaffe efter lunch, tiden rann iväg och jag glömde bort mig. Dricker en efterlängtad kopp nu, ljuvligt 😉

Finaste killen var så stolt när han fick prova sina kläder som han ska ha på bröllopet ♥

Trevlig kväll.

4 svar på ”Brudbukett och våran goding

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *